Ekm

OKULUMUZDA ÖĞRETMENLERİMİZİN KATILIMLARIYLA ÖĞRETMEN AKADEMİSİ VAKFI'NIN EĞİTİMİNİ GERÇEKLEŞTİRDİK.

OLDUKÇA EĞİTİCİ VE BİLGİLENDİRİCİ BİR EĞİTİM OLDU.

EMEĞİ GEÇEN HERKESE TEŞEKKÜR EDERİZ.

Ekm

29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI'NI VE MUSTAFA KEMAL ATATÜRK'Ü ÖĞRENCİLERİMİZ İLE VELİLERİMİZE DAHA İYİ ANLATABİLMEK VE CUMHURİYET KAZANIMLARINI KORUMAYI ÖĞRETMEK İÇİN SERGİMİZİ AÇTIK.

TÜM VELİLERİMİZ VE ÖĞRENCİLERİMİZ DAVETLİDİR.

EMEĞİ GEÇEN HERKESE TEŞEKKÜR EDERİZ.

Ekm

Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK'ün 27 Aralık 1919'da Ankara'ya gelişinin 104. yılı okulumuzda kutlandı.

Şiirler okundu, marşlar söylendi, oratoryolar sergilendi.

Emeği geçen herkese çok teşekkür ederiz.

Eyl

YENİ SALONUMUZUN AÇILIŞI YAPILDI. KURDELE KESİMİ OKUL MÜDÜRÜMÜZ ALİ RAĞIP YÜCE TARAFINDAN YAPILDI.

ARDINDAN YENİ SALONUMUZDA SENE BAŞI ÖĞRETMENLER KURULU TOPLANTISI YAPILDI.

OKULUMUZDA VELİLERİN DESTEĞİ İLE MUHTEŞEM BİR KERMES GERÇEKLEŞTİRDİK.

EMEĞİ GEÇEN HERKESE ÇOK TEŞEKKÜR EDERİZ.

OKULUMUZDA 19 MAYIS ATATÜRK'Ü ANMA GENÇLİK VE SPOR BAYRAMI COŞKUYLA KUTLANDI.

Haz

Okulumuz okul öncesi öğretmenlerinden Simgenur TURAN 'ın ve Romanya’dan Mirela Mone’nin kurucusu olduğu Future Water Heroes isimli eTwinning Projesini okulumuzda okul öncesi öğretmenleri Dilek Erden, Reyhan Gündüz, Nilgül Barlaz Karış ve Ayşen Uzun’ la birlikte yürütülmüştür.

Eyl

Okulumuz 2022-2023 Eğitim Öğretim yılına okul bahçemizde yapılan coşkulu tören ile başladı. Okulumuzun tam güne geçmesi ile birlikte tüm öğrencilerimizin okul bahçesinde buluşması farklı bir heyecan yaşattı. Öğrencilerimizin yüzlerinde öğretmenlerine ve arkadaşlarına kavuşmanın verdiği sevinç gözlendi. Tüm öğrenci, öğretmen ve velilerimize yeni eğitim öğretim yılı hayırlı olsun.

Haz

Okulumuzda Temel Eğitimde 10 bin Okul projesi kapsamında Aile Okulu Kursu Eğitimi verildi.

May

Temel Eğitimde 10 bin Okul projesi kapsamında okulumuz Sincan Şehit Abdullah Büyüksoy Bilim ve Sanat Merkezinde öğrencilerimiz Atölye Çalışmasına katılmıştır.

EĞİTİMDE EMEĞİ GEÇEN HERKESE ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUZ.

Kas

Cumhuriyetimizin ve bağımsızlığımızın mimarı Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk'ü, ebediyete intikal edişinin yıldönümünde saygı, minnet ve özlemle anıyoruz. Türk milletinin kurtuluş ve varoluş mücadelesinin en büyük kahramanını, bağımsızlık ateşini yakan ebedi komutan, eşsiz devlet adamı büyük önder Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK her zаmаn yüreğimiz de yаşаyаcаksın.

Anma töreninde emeği geçenlere teşekkür ederiz.

Kas

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı okulumuzda büyük coşkuyla kutlandı.