ANKARA / SİNCAN - Mehmet Akif Ersoy İlkokulu

Mrt

Okulumuz Avrupa'daki okullar için oluşturulmuş en büyük okul ağı olan eTwinning platformunda yürüttüğü başarılı çalışmalarla, eTwinning Okulu olmaya hak kazandı.

Bakanlığımız Yenilik ve Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü koordinatörlüğünde yürüttüğümüz  başarılı eTwinning projeleri ile daha önce aldığımız Avrupa  Kalite Etiketleri sonrası şimdi de  eTwinning Okulu olmanın haklı gururunu yaşıyoruz.

Mrt

Eğitim Kurumlarında Hijyen Şartlarının Geliştirilmesi, Enfeksiyon Önleme ve Kontrol Belgelendirme Programı şartlarını yerine getirerek Türk Standartları Enstitüsü tarafından verilen OKULUM TEMİZ belgesini almaya hak kazandık.

Kas

Okulumuz, yürüttüğü e-Güvenlik uygulamaları ile Avrupa Okul Ağı olan "European Schoolnet" in değerlendirme kriterleri doğrultusunda e-Safety Bronze Label (Güvenli İnternet Bronz Etiketi) almaya hak kazandı.