T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
ANKARA / SİNCAN - Mehmet Akif Ersoy İlkokulu

Okulum Temiz Belgesi Almaya Hak Kazandık

Eğitim Kurumlarında Hijyen Şartlarının Geliştirilmesi, Enfeksiyon Önleme ve Kontrol Belgelendirme Programı şartlarını yerine getirerek Türk Standartları Enstitüsü tarafından verilen OKULUM TEMİZ belgesini almaya hak kazandık.

Okullarda hijyen şartlarının geliştirilmesi ve enfeksiyon önleme ve kontrol süreçlerinin tutarlı olması amacıyla sürdürülen "Okulum Temiz" programına başvuran okulumuz belge almaya hak kazandı.

 

Okulumuzun, yüz yüze eğitim öncesi fiziki ortamlarının temizliğini ve güvenirliğini belgelemek üzere istek ve azimle hazırlık yaparak başvuruda bulunduk. "Okulum Temiz" belgelendirme sürecinde, okulumuz personeline özverili çalışmalarından dolayı teşekkür ederiz.  

 

MEB ve TSE işbirliğinde hazırlanan "Eğitim Kurumlarında Hijyen Şartlarının Geliştirilmesi ve Enfeksiyon Önleme ve Kontrol Kılavuzu Belgelendirme Programı" kapsamında okulumuzda yapılan incelemelerde hijyen şartlarını eksiksiz bir şekilde sağlayan okulumuza MEB Standardizasyon ve Kalite Birimi tarafından "Okulum Temiz Belgesi"nin takdimi uygun görülmüştür. Bu anlamlı belgenin okulumuza takdiminde emeği geçen idarecilerimize ve personelimize teşekkür ediyoruz.

02-03-202102-03-2021

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 02.03.2021 - Güncelleme: 02.03.2021 17:10 - Görüntülenme: 416
  Beğen | 4  kişi beğendi

Etiketler :
Okulum temiz,