Mrt

Bakanlığımız Yenilik ve Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü bünyesinde yürütülmekte olan eTwinning faaliyeti kapsamında Antalya çalıştayına katılan Ankara eTwinning ekibi ve okulumuz öğretmeni Derya DEVECİ İl Milli Eğitim Müdürü Sayın Yaşar KOÇAK'ı ziyaret ederek projelerini kısaca anlattılar.

Mrt

Bakanlığımız bünyesinde yürütülmekte olan eTwinning faaliyeti kapsamında Sincan ilçesinde "eTwinning'de İyi Örnekler ve Yılın Teması" konusunda konferans düzenlendi. eTwinning Türkiye koordinatörü Dr.Mehmet Fatih DÖĞER ve ilçe milli eğitim müdürümüz sayın Ahmet BİLEN ve eTwinning il koordinatörlerinin katılımıyla gerçekleşen konferansta öğretmenimiz Derya DEVECİ iyi proje örnek sunumunu gerçekleştirdi. Öğretmenimiz Derya Deveci ve proje ortakları Halenur ALTUNKAYA ve Müge PAMUK öğretmenlerimizi ve öğrencileri başarılı projeleri için tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

Mrt

Okulumuz Rehberlik Servisi özel hedefi olan “Bilinçli Teknoloji Kullanımı”  ve Okulda Sağlıklı Besleniyorum  Programı kapsamında "Sağlıklı Yaşam" konulu veli  semineri çalışmaları  okulumuz Rehberlik Servisi tarafından yapılmıştır. Seminerimize katılım gösteren velilerimize teşekkür ederiz.

Mrt

Okulumuz Rehberlik Servisinin özel hedefi olan "Şiddeti Önleme" kapsamında okulumuzda "Zorbalığa Hayır De!" etkinliği yapılmıştır. Okulumuz Rehberlik Servisine, öğretmenlerine ve öğrencilerine etkinliğe katılımlarından dolayı teşekkür ederiz.

Şbt

Erasmus+ Okul Eğitimi Akreditasyonu 2024 Teklif Çağrısı Dönemi’nde Ankara İl Milli Eğitim Müdürlüğüne yapılan 467 kurum başvurusu içerisinden  okulumuz 96 kurumun içerisine girerek "Su Hayattır." isimli projemizle konsorsiyum üyesi olmaya hak kazanmıştır.

Emeği geçenlere teşekkür ederiz.

Ock

DİLİMİZİN ZENGİNLİKLERİ DEDE KORKUT HİKAYE YAZMA ETKİNLİĞİ

Ock

DİLİMİZİN ZENGİNLİKLERİ PROJESİ KAPSAMINDA OKULUMUZDA EN İYİ CÜMLE AFİŞ YARIŞMASI SONUÇLANDI.

Ara

" Save The Water Save The World " adlı projemiz ile yılın iyi örnekleri arasındayız.

Kas

OKULUMUZ E TWİNNİNG DE GÜZEL BİR BAŞARI DAHA ELDE ETTİ.

Kas

Bir 10 Kasım'da daha cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü milletçe özlemle yâd ediyoruz.   Kahraman ecdadımızın istiklal ve istikbal mücadelesini cumhuriyetle taçlandıran, evlatlarımıza bölgesinde örnek, dünyada saygın bir ülke armağan eden Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını her daim hayırla hatırlayacağız. Gazi'yi ebediyete uğurladığımız günün 85. yıl dönümünde hepimize düşen en büyük görev, "En büyük eserim!" dediği cumhuriyetimizi nice yüzyıllar yaşatmak ve geleceğimize yönelik atılımlarımızın esin kaynağı hâline getirmektir.   İçinde bulunduğumuz bu günlerde 100. yaşını iftiharla kutladığımız cumhuriyetimizi genç nesillere, genç nesilleri öğretmenlerimize emanet eden Gazi Mustafa Kemal Atatürk, düşünceleri ve eserleriyle evlatlarımıza daima kılavuz olacak ve ülkemiz için atacakları her adımda öncü ve önder vasıflarını daima muhafaza edecektir.

Kas

29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI'NIN 100. YILI OKULUMUZDA COŞKUYLA KUTLANDI.

ŞARKILAR SÖYLENDİ, YÜRÜYÜŞLER YAPILDI, GÖSTERİLER SERGİLENDİ VE ŞİİRLER OKUNDU.

EMEĞİ GEÇEN HERKESE ÇOK TEŞEKKÜR EDERİZ.

Ekm

29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI MÜNASEBETİYLE OKULUMUZ ÖĞRETMENİ NAİL ÇİFTÇİ'NİN SINIFIYLA VİRLİKTE HAZIRLAMIŞ OLDUĞU "CUMHURİYET TİYATROSU" GÖSTERİME BAŞLAMIŞTIR.

MUSTAFA KEMAL ATATÜRK'Ü, CUMHURİYETİ VE CUMHURİYETİN KAZANIMLARINI ÇOK İYİ ANLATAN BİR GÖSTERİ OLMUŞTUR.

EMEĞİ GEÇEN HERKESE ÇOK TEŞEKKÜR EDERİZ.

Ekm

OKULUMUZDA ÖĞRETMENLERİMİZİN KATILIMLARIYLA ÖĞRETMEN AKADEMİSİ VAKFI'NIN EĞİTİMİNİ GERÇEKLEŞTİRDİK.

OLDUKÇA EĞİTİCİ VE BİLGİLENDİRİCİ BİR EĞİTİM OLDU.

EMEĞİ GEÇEN HERKESE TEŞEKKÜR EDERİZ.

Ekm

29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI'NI VE MUSTAFA KEMAL ATATÜRK'Ü ÖĞRENCİLERİMİZ İLE VELİLERİMİZE DAHA İYİ ANLATABİLMEK VE CUMHURİYET KAZANIMLARINI KORUMAYI ÖĞRETMEK İÇİN SERGİMİZİ AÇTIK.

TÜM VELİLERİMİZ VE ÖĞRENCİLERİMİZ DAVETLİDİR.

EMEĞİ GEÇEN HERKESE TEŞEKKÜR EDERİZ.

Ekm

Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK'ün 27 Aralık 1919'da Ankara'ya gelişinin 104. yılı okulumuzda kutlandı.

Şiirler okundu, marşlar söylendi, oratoryolar sergilendi.

Emeği geçen herkese çok teşekkür ederiz.