eTwinning Ankara Ödül Töreninde Okulumuz da Ödül Aldı

Ankara İl Milli Eğitim Müdürlüğünce, eTwinning Avrupa ve Ulusal Kalite Etiketi Ödülü'nü alan okul ve öğretmenlere başarı belgeleri verildi. Okulumuz eTwinning Okul Etiketi kazandı.

Vali Yardımcımız Sayın Namık Kemal NAZLI, MEB AR-GE Kalite ve İzleme Daire Başkanı Sayın Mehmet Baki ÖZTÜRK, YEĞİTEK eTwinning Ulusal Destek Servisi Türkiye Koordinatörü Sayın Mehmet Fatih DÖĞER, Müdürümüz Sayın Harun FATSA, AR-GE ve Strateji Geliştirme Birimi'nden sorumlu İl Milli Eğitim Müdür Yardımcımız Sayın Mehmet ÇALIŞKAN ile İl ve İlçe yöneticilerimiz; eTwinning Avrupa ve Ulusal Kalite Etiketi alan öğretmenlerimiz ve okul yöneticilerimizle  MEB Şura Salonu'nda düzenlenen "eTwinning Ankara Ödül Töreni"nde buluştular.

Yayın: 08.03.2022 - Güncelleme: 08.03.2022 22:10 - Görüntülenme: 155

Etiketler :